Ja sam Nina, mama sam ( 2 sina, 2 psa, 1 muž), diplomirani ekonomist i imam 44 godine. Isto tako zadnjih 20 godina svog života ja sam aerobik i fitness instruktor.

Moja „karijera“ vođenja grupnih treninga započela je volontiranjem u Studio 23 gdje sam vodila workout treninge  i bila trener timu za natjecateljski aerobik na što sam jako ponosna ( u juniorskoj kategoriji bile su prvakinje, u seniorskoj 2 puta druge u državi).

Za vrijeme studiranja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 2 godine bila sam demonstrator aerobika na katedri za tjelesni odgoj.

Pri kraju studija započela sam 5-godišnju suradnju sa SC Blue Gym gdje sam vodila hi-lo aerobik, step aerobik, tae bo, body and mind  i radila u teretani s brojnim vježbačima.

Sudjelovala sam na brojim neformalnim edukacijama, Reebok aerobik konvencijama i kontinuirana glad za znanjem me cijelu karijeru tjera da tražim više i bolje, kako za sebe tako i za svoje vježbače.

Nakon duge karijere vođenja aerobik treninga, otkrila sam zumba fitness.

Kako mi je nesuđena i ogromna životna želja bila bavljenje standard i latino plesovima, zumba fitness je jako brzo osvojio moje srce pa sam tako postala prvi zumba fitness instruktor u Karlovačkoj županiji te sam stekla B1 i B2 licence, kao i zumba step, zumba kids i na kraju STRONG nation licence i sada već preko 10 godina vodim i te programe.

 Sve navedeno sam u 2021. zaokružila polaganjem ispita za instruktora grupnog fitnessa uz glazbu.

Uz to sa suprugom dijelim i ogromnu ljubav prema salsi i bachati te već 10ak godina pomažem pri edukaciji plesača, ali i građenju plesne zajednice u Karlovcu, s posebnim osvrtom na ples osobama s invaliditetom i projekt Salsa Independence u kojem salsu plešu slijepe i slabovidne osobe kao i gluhe i nagluhe osobe.

Redovni trening pomaže mi da u ostatku dana ljudima koje volim najviše na svijetu dam ono najbolje od sebe. Isto tako 8 sati dnevno sjedenja u uredu uzimaju danak u bolnim leđima, zakočenim nogama,a redovni treninzi spašavaju zdravlje.

Dolaskom u moju dvoranu sasvim sigurno dobiti ćete trenera kojem ste vi tih 55 minuta najvažnija lica, noge i ruke na svijetu.

 Jako mi je važno da vaš trening bude siguran i efikasan i pritom neizmjerno zabavan i za taj cilj dat ću svoju zadnju kap znoja i zadnju energiju jer vaš osmjeh na izlasku iz dvorane je moja najveća nagrada 😊.

Vaša Nina